Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

netko

Citat: markost  u Listopad 29, 2008, 18:58:31
Vidija sam danas da se neka zvjerka priprema za pituravanje, ali nisam vidija o čemu se radi.  ???
Dajem sve živo da je to neki Neoplan,a u biti i nema više što biti. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Autobusi su svi u komadićima još je osta samo jedan DAF od kojega je osta samo kostur.

maky

Zanimljivo, na Šoltu su prema provjerenim informacijama trebali otputovati novoopiturani g.b. 178 i g.b. 180, međutim ja primjećujem da nam fale g.b. 176 i 177 i izgleda da su zapravo oni otišli na otok...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Citat: maky  u Listopad 29, 2008, 23:01:49
Zanimljivo, na Šoltu su prema provjerenim informacijama trebali otputovati novoopiturani g.b. 178 i g.b. 180, međutim ja primjećujem da nam fale g.b. 176 i 177 i izgleda da su zapravo oni otišli na otok...
G.b. 176 sam jučer vidija vozija je liniju 36, a g.b. 180 je u subotu bija na petici.Samo ne razumin zašto sad kad nema pasa na Šolti šalju veče buseve?

maky

A ja g.b. 177 nisam dugo vremena vidio, vjerojatno je on otišao i još nešto, ali ne pada mi napamet šta, nisam baš zadnjih dana u toku, imam drugih obaveza...

I također mi nije jasno zašto sad slati velike autobuse na Šoltu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Zašto šalju autobuse na Šoltu.Pa vidimo da dva Irisbusa uredno voze posebne vožnje.Možda ima nešto u tome.Prometu fali autobusa za posebne vožnje,možda. ??? ::|
Sasvim sigurno je da na Šolti ljeti ne bi trebali biti dva Irisbusa,nego nešto drugo.

Ajmo malo posložiti.G.b.176 nije,g.b.178 je tu ???,g.b.179 je također tu,g.b.180 je isto tu kako i g.b.182 koji je u garaži.
Ostali su g.b.177,g.b.181,g.b.183,ali zadnja dva su niskopodni a to 100% netreba na Šolti.
Izgleda da su otišli g.b.177 i 178(za koji ti Maky baš nisi siguran). ;)

A tko zna. ;D
Na web stranici voznog reda Šolte nacrtan je Regio. ;D

markost

HA, bića zato šta se sad beru masline pa svi navalili na otok.. ;D ;D ;D

markost

I g.b. 177 sam danas vidija u garaži. Jedino davno nisam vidija g.b. 178.Nisam dugo vidija ni jedinog preostalog DAF-a g.b. 24, a onaj šta je u garaži spreman za pituravanje ni danas nisam uspija odgonetnut koji je bus iako sam bija isprid garaže.

maky

Tu je i g.b. 178, opituran je u žuto, pa možda još nisi navikao na njega...  :)

Ništa, zaletit ću se do garaže ako uhvatim vremena pa ustanovit tko fali...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

A i g.b. 181,182 i 183 su u Splitu.

maky

Možda sam u krivu, ali mislim da jedan od braće 122, 123 možda nedostaje, pa ću pogledat. Prošli vikend je jedan "žuti" vozio liniju 5, ali nisam vidio koji...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Može bit da nedostaje g.b. 122 jer g.b. 123 večinom vozi na trinaeski.A g.b. 122 je već bija na Šolti.

netko

Citat: markost  u Listopad 31, 2008, 19:22:31
Može bit da nedostaje g.b. 122 jer g.b. 123 večinom vozi na trinaeski.A g.b. 122 je već bija na Šolti.
Ili markost da se vratimo na početak ;).Irisbusevi su došli početkom 9.mjeseca,a g.b.122 bio je u Trogiru 1.11.tako da je sve pod upitnikom.
Inače kad smo kod starijih autobusa.Zaključili smo da nitijedan od O405 nisu na Šolti,da su SU240,g.b.104,g.b.154,g.b.123 u garaži.U igri su još jedino DAF g.b.24 i eventualno jedan od braće O305(g.b.82 je u Splitu).
Ako nije ovako onda je vrlo moguće da su Neoplani otišli na Šoltu ili pak neki noviji autobus možda(SU313).

kriticar

Nema druge "netko" u Split pa na trajekt do Šolte. Ionako mu je dosadno pa bi tako napravio nešto korisno.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

netko

Citat: netko  u Listopad 29, 2008, 19:36:36
Citat: markost  u Listopad 29, 2008, 18:58:31
Vidija sam danas da se neka zvjerka priprema za pituravanje, ali nisam vidija o čemu se radi.  ???
Dajem sve živo da je to neki Neoplan,a u biti i nema više što biti. ;)
Samo da potvrdimo da se jedan Neoplan sprema za pituravanje. :D :D