Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

t4

Ode od ponedjeljka 12. 7. i linija 219 na ljetni vozni red sa samo jednim busom u prometu :(

Berlingo

S malim zakasnjenjem. Ovo je slikano 3.07. na Britancu. Linija 102 dolazi iz ul. Pantovcak.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Slike nisu moje. Zahvaljujem jednoj osobi u Zagrebu.

tramvajac 92

**Zbog teške prometne nesreće na Remetskoj cesti kod kbr. 30, linija 106 do daljnjeg vozi skraćeno od Kaptola do Mirogoja, a 226 razdvojenim trasama - od Svetica do Krematorija i od Kaptola do Mirogoja. Normalizacija prometa očekuje se oko podneva!!!**

tramvajac 92

Svojevremeno je Ivan pisao:
Citat:134 - dva dodatna vozna reda, i po starom rasporedu je stalno bio natrpan, sada su vozna vremena dodatno produžena i potrebno je dosta pojačati liniju
Ovo u privitku je vr iz jeseni 2007..
Pitanje je sad treba li dodati još polazaka?
Mislim da bi ovdje mogla izdržati 4 busa?!

conecto

Ljeto, godišnji odmori, manje vozila na cesti... - nema veće sreće za nas vozače! Ali onda raskopaju pola grada. Nakon što su raskopali Zvonimirovu i Aveniju Vukovar (zbog čega busevi supstituiraju tramvaje), jučer je krenulo asfaltiranje Heinzelove tako da je u smjeru Kvaternikovog trga u funkciji samo jedan prometni trak. Kako se svi navedeni radovi odvijaju u međusobnoj relativnoj blizini ne treba ni spominjati da je na inače opterećenoj Heinzelovoj nastao pravi kaos, kao i na okolnim ulicama u blizini sve do Slavonske avenije. Kaos je bio i na svim linijama koje polaze s Kvaternikovog trga, a zbog radova je ukinuto stajalište u smjeru Kvatrića kod Planinske ulice. Ona je također djelomično zatvorena (odnos ulaz u nju s Heinzelove) pa linija 215 vozi promijenjenom trasom - skreće u Novu Branimirovu, zatim u Donje Svetice i dalje nastavlja redovnom trasom.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Gledaj to s pozitivne strane: na jesen nećeš ni osjetiti da se voziš po Heinzelovoj..

conecto

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 15, 2010, 11:33:51
Gledaj to s pozitivne strane: na jesen nećeš ni osjetiti da se voziš po Heinzelovoj..

Ma u pravu si, svima je jasno da se ponekad nešto treba i popravljati (na ZG-cestama hvala Bogu ima i što), kao i da je to najbolje raditi u vrijeme godišnjih odmora kad je u gradu mnogo manje ljudi. Satisfakcija dolazi ubrzo u ugodnijoj i udobnijoj vožnji, pitam se samo kako dugo i kad će se početi ponovo podizati šahtovi kao što je slučaj na Zagrebačkoj prema Sesvetama ili Novoj Branimirovoj koje su uređivane prošlo ljeto uz sličan ovakav kaos u prometu  ???
I samo da na novi asfalt ne postave ležeće policajce  >:(
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

http://www.zet.hr/vijesti/novosti/linije-114-i-134-u-subotu-izmijenjenom-trasom.aspx
Po Prečkom su postavili obavjesti tolke da ti bodu oči..
Al će biti zabavno u subotu  ;D

Berlingo

Evo neka i ovo bude zabiljezeno. Slikao sam vec radove u Velikoj Gorici. Danas se vrsilo polaganje asfalta. A linija 268 je imala korekciju voznog reda bas na ovom mijestu (ovo je 542). Valjda se sutra vraca sve u normalu, ako vec nije.

tramvajac 92

Na 114 je najmanje 1 Lion's City (u petak je bio na 113 i 114-jedan vr)
Slike od petka tamo gdje im je mjesto..

conecto

Uz sve tramvajske supstitucije ovih dana ZET-ovi autobusi dobili dodatni zadatak - prijevoz sudionika Međunarodne smotre folklora. Vozi APD.
A GDJE JE POANTA?

Tomek

Nije to jedini. APP već dva tjedna vozi sudionike svjetskog prvenstva u streličarstvu. Skuplja ih po cijelom gradu i vozi u Gornje Vrapče. Mislim da je za to osigurano 5-10 autobusa.

421

Nešto dosad nezamislivo, ali ipak se kreće. Dva kompleta manje, to jest preraspodjela negdje drugdje.
Ukida se linija 236 Kampus - Čavićeva
Od ponedjeljka 26. srpnja do petka 13. kolovoza, obustavlja se autobusna linija 236 Kampus - Čavićeva, a od ponedjeljka 16. do petka 27. kolovoza autobusi na toj liniji primjenjivat će reducirani vozni red.( Bilten od 22.07.)
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Bilo je to i prije (nisam siguran jel prošlo ili pretprošlo ljeto)
Citat: 421  u Srpanj 23, 2010, 17:38:06
Nešto dosad nezamislivo, ali ipak se kreće. Dva kompleta manje, to jest preraspodjela negdje drugdje.
Ukida se linija 236 Kampus - Čavićeva
Od ponedjeljka 26. srpnja do petka 13. kolovoza, obustavlja se autobusna linija 236 Kampus - Čavićeva, a od ponedjeljka 16. do petka 27. kolovoza autobusi na toj liniji primjenjivat će reducirani vozni red.( Bilten od 22.07.)
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/izmjena-polaska-na-liniji-269.aspx

Berlingo

U Velikoj Gorici pripreme za asfaltiranje za drugi dio ulice. Linija 268 vrsi korekciju na pravom mijestu, ali onda izlazi desno preko terminala do semafora i onda ostro lijevo!