AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Danas gotovo ni jedan nema baš da je od Autopoduzeća. Svi ovi noviji imaju samo natpis. Koja je original od AP-Imotski nezz ni ja  ;D ;D ;D. Valjda ova sa profilne kolege "im" ili ona sa starijeg jet'a s 3 crte. Stvarno neznam.

martin

Citat: vwgolfmk1  u Studeni 22, 2012, 21:25:09
Danas gotovo ni jedan nema baš da je od Autopoduzeća. Svi ovi noviji imaju samo natpis. Koja je original od AP-Imotski nezz ni ja  ;D ;D ;D. Valjda ova sa profilne kolege "im" ili ona sa starijeg jet'a s 3 crte. Stvarno neznam.
Mislim da nije ni ta jer se sjecam 0404 kad su nove dolazile u IM  nedi 93. mislim i nisu imale tu semu dobile su je nakon dosta godina kao i dubrava 99% sam siguran daje sema dosla na jednom od neoplana iz njemacke
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

MATKO

Svaki dan sve gore i gore stanje,ocekuje se strajk

Paško

Pretpostavljam da je shema APIM koja se vidi ovdje na zglobnoj Avtomontaži još iz doba YU {ili je neka generična shema koja je došla s autobusom} (photo by PINTER, početak 2008.)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

zvone13

istina ona schema je dosla iz Njemacke, 
njihova osnovna schema je bila   vodoravno povucene crte plave boje (par nijansi ) 
onaj 404 sta ima onu schemu iz njemacke   ( kao sta kolega "im" ima sliku)  prije je bio ljubicasti  , nako sudara tj. mislim da je u Tusilovicu bio na boku, nisam siguran 
onda je prefarban u bjelo s  schemom  iz njemacke

tourino

I treba štrajk dobro da ste se sjetili, jer kad gazda ispostavi račun za buseve koji su u najmu. odoh vi kućama bez prebijene pare >hammer<

Lion's Driver

Setre S415HD imaju lipu shemu  :) Euroliner (automatik) nije imao kockice dok je bio u Brionima tek ih je dobio u AP-Imotski da se "slaže" s MANovima

Paško

Krivo, nijedan od ex Brioni nije imao kockice. Imali su samo logoe Briona, a kad su došli dobili su prekopiranu novu shemu good_boy ::|
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

martin

Citat: zvone13  u Studeni 22, 2012, 23:08:03
istina ona schema je dosla iz Njemacke, 
njihova osnovna schema je bila   vodoravno povucene crte plave boje (par nijansi ) 
onaj 404 sta ima onu schemu iz njemacke   ( kao sta kolega "im" ima sliku)  prije je bio ljubicasti  , nako sudara tj. mislim da je u Tusilovicu bio na boku, nisam siguran 
onda je prefarban u bjelo s  schemom  iz njemacke
Tocno sjecam se daje 0404 bio ljubicasti,a orginalnu semu AP IMOTSKI  imate u temi GROBLJA AUTOBUSA stranica 4 TAM 260 parkitan u grmlju slikan sa prednje ljeve  cose slika nije cila al dase vidit sema...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

tourino

Misliš kraj sivog mana ili kraj autoherca? A kad autoherc pusti zadužnice za buseve koji su bili u najmu.... Aaaa što uradiše od AP Imotski! Sramota >:(

MATKO

ma općenito, kupijo navodno poduzeće i iznajmio svoje autobuse istom tom poduzeću

Tomek

Isto tako je radio i M.Jujnović sa Promet Makarskom, a i Autoprijevoz Sinj.

tourino

To se zna od samog početka što autoherc radi, ali nažalost vi ste krivi što ste mu dopustili da ap imotski uzmima njegove buseve u najam. Sad kad je stvorio dug imoćana prema njemu i eto slučaj promet makarske" faken to je moje". Žalosno ali istinito. Nadam se da ćete se opametiti i vratiti ugled AP imotski.

Lion's Driver

Ma uvik je tako bilo i bit će. Ko god dođe privari imoćane i utra ih u još veće dugove. Šteta ovog MANa nije bio loš bus, a ni Temsa nije dugo izdržala....Ja sam optimist i mislim da će AP-Imotski jesnog dana stat na noge ali ovo s Temsom i MANom i rashodima nemogu još zamislit. buljimir