AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Tlimfocit

Ček, ako može neka moderatori to prebace u neku temu pod razno. Ovo ionako nema veze ni s AH ni s IM niti smo što pametno rekli, a mi očito još imamo stvari za priču.

1. Ako odijelo ne čini čovijeka, onda me ne oblaći u odijelo vodićića. Ako čini, onda me ubaci u pravo odijelo.

2. Želio sam reći da je Globtour grupacija trenutno puno jača firma, i financijski i po potencijalu, od Autoherca i Imoćana. To je činjenica. Što će biti dogodine neznam. Ako su jači mogu si priuštiti i voziti u gubitku. Ako to i Autoherc može raditi, samo naprijed. Mislim da je svima jasno da je AH i IM na puno boljem glasu u Splitu od CB-a. I da svi, počevši od studenata, puno rađe idu s njima. Međutim, to je još uvijek premalo da bi značilo nešto. Možda će to značiti nešto u budućnosti. Trenutno ne znaći.

3. AH je po mom mišljenju dobro i živ, nakon što su uložili pustu lovu da dovedu Imoćane u red, da se kupe autobusi i da jednostavno srede taj nered gore. IM prije 2 godine, i IM danas su nebo i zemlja. Znate i sami da su zbog toga kasnile i plaće. Sad kad su stali na noge, šteta bi bila da se to ponovi.

I da, postoji razlog zašto č zamjenjujem sa ć. ;)

Tlimfocit

Citat: pbz1  u Prosinac 11, 2014, 23:09:00
Kad ste već počeli srat i raspravljati o linijama i ko će koga sredit. Dajte malo i o plaćama u objema tvrtkama. Hebo linije i dampiranje cijena kad se kilometri gule za crkavicu i kod jednih i drugih.

Ovo je najpametnije od svega i što sam pročitao i što sam napisao. U pravu si do kraja. Oprosti. Povlačim se iz daljnje rasprave.

travego33

I mene što se tiče rasprava je završila,a što se plaća tiče nisu bolje nego u drugih ali nisu toliko ni gore jer nitko nije natjeran da radi ni u cb,globtouru,ap ili autohercu tako da bar danas svatko ima za pravo odlučiti što će i kako raditi i za koga a i svoje mišljenje javno izreći...
Lijep pozdrav od mene   pivkan

MAN 422

Naravno da postoji pa ne razlikujes ih , ali otom potom,
Sto se tice placa tu je trziste takvo i jednostavno je stanje drzave tome krivo,

Najpoznatiji dampingas je Globtour CB i to je cinjenica svugdje udaraju tako ispod pojasa.

Ja nisam nigdje rekao da zelim unistenje bilo koje tvrtke , ali Rajko misli da on mze sve prevest putnike kao Hitler pa  nije dobro prosao

pbz1

Sto nepohvalite te divne grupacije o kojima raspravljate kako djelatnici su prijavljeni na minimalac kako imaju vrhunske dnevnice,kako se svaka podbadanja dotičnih vlasnika tih grupacija lome na leđima upravo tih djelatnika koji za tu jadnu crkavicu strepe kako će se tko i na koju nogu ustati. Lijepo o tome pohvalite upravo te vlasnike a nemojte se vi zbog njih udarat ispod pasa i vrijedjat,jer kolko vidim poznajete se među sobom i kad tad će te se sresti bolje vam je lijepo se tad pozdravit nego da morate okretati ledja jedni od drugih. Jer ova gospoda o kojima se raspravlja i dalje će se međusobno lomit i gonjat dok god budu živi a mi od tog nećemo dobit nista niti će nam bit bolje. Što se mene tiče živjeli oni još sto godina i imali više nego što si mogu pozelit,ali nek si malo ubace u razmišljanje dali bi možda se moglo pojačati na plaćama djelatnika. Nemojte me krivo shvatiti nit se možda nedaj Bože ljutiti nisam protiv nekog od navedenih a nisam ni ničiji simpatizer ali malo su tanki oba sto se tiče plaća radnika. Hvala lijepo i oprostite na ovom romanu.pozdrav

travego33

Potpisujem većinu toga ali ipak u svemu tome vidim još jednog krivca a to je država koja je dopustila to što je dopustila a s druge strane ta država udara privatnike kako god stigne jer j.... ga vrijeme je tako da nemože svak radi u državnoj firmi ladit j..a i za to plaću primat...

troosovinac

Citat: MAN 422  u Prosinac 11, 2014, 21:19:30
A ne samo "vrankvurt" di je Bec, Ljubljana, Brezice, i jos toga mnogo jos, po super cijenamaaaaaa,
Idemo daljeeeeeeed
ko i Sanader
bela lađa

bonaparte12

E da mi je znati tko je kooperant iz Njemačke i da li ce biti kao i s Panturistom, da moras zvati u Hrvatsku da bi obavio rezervaciju za povratak.
POLAKO I SIGURNO

MAN 422

Kooperant je onaj tko treba bit po zakonu, a brojevi telefona njemacki imaju na stranici i na plakatima i na vizitkama u svakom gradu u Njemackoj i od 0 do 24 sata su dostupni za bilo kakvu info, tu nema propusta sto se tog tice,

Troosovinac, Sanader je tvoje gore list to pitaj njega hahaha

bridge

Mislim da ste pretjerali sa ovim prijevoznikom i komentarima pa brate ima ljudi što bi pročitali nešto drugo na ovom forumumu osim AH IM i Globtoura. Ako ste toliko zaljubljeni u te firme napravite forum za njih i u njihovo ime pa se prepucavajte pustite ostale na miru jer vide ljudi i više i duže od tih firma

MAN 422

Citat: bridge  u Prosinac 12, 2014, 12:45:10
Mislim da ste pretjerali sa ovim prijevoznikom i komentarima pa brate ima ljudi što bi pročitali nešto drugo na ovom forumumu osim AH IM i Globtoura. Ako ste toliko zaljubljeni u te firme napravite forum za njih i u njihovo ime pa se prepucavajte pustite ostale na miru jer vide ljudi i više i duže od tih firma

Tko te sili da ulazis u ovu temu, tema je zasebna a nije na naslovnici foruma, ne ulazis i nema problema

steyr1985

Citat: MAN 422  u Prosinac 12, 2014, 12:58:40
Tko te sili da ulazis u ovu temu, tema je zasebna a nije na naslovnici foruma, ne ulazis i nema problema
Ma kad si ovako ljubazan na forumu kakav li si samo kao poslodavac.

troosovinac

Citat: MAN 422  u Prosinac 12, 2014, 12:13:52
Kooperant je onaj tko treba bit po zakonu, a brojevi telefona njemacki imaju na stranici i na plakatima i na vizitkama u svakom gradu u Njemackoj i od 0 do 24 sata su dostupni za bilo kakvu info, tu nema propusta sto se tog tice,

Troosovinac, Sanader je tvoje gore list to pitaj njega hahaha
tako je samo meni nije da ništa a tebi sve
bela lađa

troosovinac

bela lađa

bonaparte12

Malo je OT ali sto vi mislite o svim ovim cijenama karata, npr zg-ri 39 kn, zg-st 90? Cemu to sve skupa vodi?
POLAKO I SIGURNO