ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

conecto

Izgleda da je 670.

EDIT: ipak nije nego 678
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Westin

Petero ljudi ozlijedilo se u utorak u 12.15 sati u autobusu zagrebačkog ZET-a kad je vozač naglo zakočio na okretištu Dubrava. Putnici su popadali na pod i lakše se ozlijedili. Četvero ih je prevezeno u KB Dubrava dok je jedan odbio liječničku pomoć.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/vozac-busa-naglo-zakocio-petero-ljudi-palo-i-ozlijedilo-se-209135

Grof

Drži li se itko više u autobusu?  ::|

buSHunter795

Pa mogu se ljudi držat za rukohvate i pasti kada vozač neočekivano naglo zakoči. Vozač - spasi život jednoj osobi - pritom ugrozi život drugim putnicima...
I to u Dubravi je kaos, kad se skupe ujutro na izlaznom peronu odjednom 20x,21x,223, još neki Čazmatrans.....kod onih kioska stotinu ljudi i to pretrčava između autobusa...još ak je 209 na početnom terminalu, nemaju kuda proči...a da ne spominjem Rome koji prodaju robu na nogostupu, i Konjščinskih dilera kod pečenjare Rene.
Gužva i kaos!

Westin

Danas malo prije 11 h na Savskom mostu viđen gbr.81 na 111 sa razbijenim prozorom u kabini kod vozača.možda je još negdje stučen al nisam uspio vidjet.( došao je netko iz ZET-a i po običaju slikao štetu)

Ivan1983

Neprilagodjen

jutros oko 8:10 gbr. 554 stajao sa upaljenim zmigavcima na mostu Slobode..navodno je vozac naglo zakocio i jedan putnik se zabio u staklo koje je puklo i rasipalo se ili palo na putnicu..

lovac27

gbr. 554 cijeli dan vozi na liniji 268, znači da se nije rasprsnulo staklo....

Neprilagodjen

onda sam krivo vidio broj  :(

buSHunter795

Neka nesreća danas oko 15:45 na 268 u smjeru Zagreba...Citaro 555 stajao na stanici sa sva 4 upaljena pokazivača smjera...iza njega došao 549...kad sam se vratio bila je hitna, bez autobusa. Ne znam kako se zove ta stanica.

tramvajac 92

Gdje? U Velikoj Gorici ili negdje između?

buSHunter795

Negdje dvije stanice prije onih nadvožnjaka koji se grade...nije to moje područje.

Neprilagodjen

buSHunter795

Pogledao sam na karti, negdje Buzin-Veliko Polje.