Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

conecto

Citat: 421  u Travanj 05, 2009, 22:38:32
Citat: conecto  u Travanj 04, 2009, 12:22:53
Hvala, sorry, nemam mikroskop. Ali žmigavaca na krovu straga ipak nema (?) koji dobro dođu i kad izgori žarulja, a Citelis očito baš nema LEDica.

Ne mogu vjerovati da NISI primjetio već  ugrađene  nosače zastavica !!!
Niti stražnji displej s desne strane stakla.

jbga, ja pitam za krovne žmigavce, tko je pričao o stražnjem displeju.
A zbog tih nosača zastavica život mi je stvarno puno ljepši i sad mi je lakše kad znam da ih već ima (na pravom mjestu da ćemo ih opet otkidat od granje). Stvarno ovi detalji ukazuju da je to super-bus!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Daniel

Citat:jbga, ja pitam za krovne žmigavce, tko je pričao o stražnjem displeju.
A zbog tih nosača zastavica život mi je stvarno puno ljepši i sad mi je lakše kad znam da ih već ima (na pravom mjestu da ćemo ih opet otkidat od granje). Stvarno ovi detalji ukazuju da je to super-bus!

Ha ha ha ha!

Conecto to ti je najpotrebnija dodatna oprema  ;D

ha ha ha ha

421

Evo malo unutrašnjosti:
Inače,vozački prostor isti je kao i u konceptnom Irisbusu Hynovis prikazanog na sajmu IAA 2008 u Hannoveru.
5ar je to ovjekovječio na podforumu :putovanja
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ikar

Vozačka kabina djeluje prilično staromodno...

421

Nešto si komentirao kabinu novog  RI Citara....
Bravica na vratima Ti je poznata sa FIATovih vozila?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ikar

Citat: 421  u Travanj 07, 2009, 11:42:17
Nešto si komentirao kabinu novog Citara....

Ne leži mi ni ta... Ali ovo liči na strahotu! Doduše izgleda, vidjet će se dal valja ili ne!

421

Koja god vrata staviš kao zaštitu za vozača,uništit će naše"ceste".

Shole

nekako mi se čini da je vozačko mjesto dosta visoko postavljeno,  što neznači da je loše

mansg313

Meni se uopće nesviđa kabina a volan je kao na malom autu :-\

MAN fan

Ni meni se ne sviđa. Složio bi se s ikarom da kabina djeluje staromodno, tasteri za brzine su oni stari kao na NL263 '99 i ima tu još stvari o kojima se da diskutirati...

Ivan

Citat: MAN fan  u Travanj 07, 2009, 20:32:32
Ni meni se ne sviđa. Složio bi se s ikarom da kabina djeluje staromodno, tasteri za brzine su oni stari kao na NL263 '99 i ima tu još stvari o kojima se da diskutirati...
O čemu ti pričaš, tasteri i ovdje i na NL 263 '99 su standardni, kao i na zadnjem Citaru, tako i na svima prije. Što je u tome staromodno? To što se MAN na novima sjetio napraviti novu armaturu ne znači da svi moraju izmisliti svoju.

Shole

Treba najprije vidit dal je vozački prostor  i tabla ergonomski oblikovana i funkcionalna, a tek onda dal je lijepa.  Mada bi odmah promjenio volan.  Ovaj kao da je od Dacije

mansg313

Jedina ama jedina stvar koja mi se svidja na ovim Citelisima jesu gumbi za vrata nema više dozvole pa čekanja za 3 i 4 vrata ovako samo otvori zatvori i to je to :)

neoplan fahrer

Btw, sta se tice kabine vidim da je povisena, to mi se mozda cak i svidja, ajde to je novost u nasim gradskim busevima pa ok ajmo i to probati.. Sta se tice kokpita, a nemam pojma mozda bi cak i mogao proc ali su ga unistile primjerice one dvije vurice s lijeve strane vozaca tj. uz bocno staklo skroz zadnje koje izgledaju ko da su izvadjene iz TAM-a. Kolko vidim na slikama mjere pritisak zraka u kocnicama ili nesto u tom smislu..  :-\. Ovo sta su izbacili dozvolu za zatvaranje vrata im je pun pogodak.. btw, jel ko zna sta ce se, tj. jel ce se opce sta ugradjivati u onaj prostor iznad gumbića za mjenjanje brzina, koji je kolko vidim zatvoren pop-nitnama.. :P
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<

neoplan fahrer

p.s. jos jedna zanimljivost koju sam uocio, prekidac za farove, iz mercedesa..  ;D
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<