Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

Tomek

Jel možeš saznati koliko još imaju Grafova i koje su godište?

Slavuj

jos imaju 2 a godiste ti mogu pitati ako hoces?

Tomek

Prošle godine su bila i 2 Steyra(jedan novo sređen) i još par Grafova.. Gdje je to nestalo??Ako su ih prodali gdje su ih prodali?

Slavuj

stayeri su prodani jednoj firmi kolko znam za skolski prijevoz ali kojoj neznam. jos su ta 2 grafa ostala a i danas sam pricao sa soferom i o sve harmonike su maknuli iz voznog parka a dosao je jedan BMC probus i u najavi je jedna S 419 UL

Tomek

Ajd pliz probaj doznati gdje su sve prodane hermonike, Grafovi i Steyri... Jedan Steyr je bio u super stanju...Probus već naveliko vozi te je viđen i u Zagrebu.

Slavuj

ok probat cu saznati i slikati probusa kad ga vidim  ;) ;) ja ga jos nisam vidio a svaki dan se vozim s njima.

goranxxx

što se tiče starih buseva i nabavke novih imamo otvorenu novu temu, a osim ova dva G&S 142, i 145 koji su u samoboru u jastrebarskom su još 143, 144, 147, 152, 154 i 161, a obadva zglobna mislim 133, i 134 spremni za rashod, a od isuzua ostali samo 102 i 104 koji voze školske linije, mene zanima jel se odustalo od nabavke temsi i jel će doći još njih ili BMC probusa
SETRA 417 HDH

goranxxx

informacija koju sam upravo saznao od kolega iz Samoborčeka:
Danas na liniji za Dubrovnik u 22.30 prometuje Temsa Opalin gb.101, pa ak neko bude u blizini AK Zagreb bilo bi lijepo da ju uslika jer ovo je dosad
neviđeno za Samoborček ::| :-\
SETRA 417 HDH

Slavuj

ovo može bit tocno zato jer sam razgovarao sa jednom vozacem i reko je neoplan trendliner otisao u budvu i jos par autobusa i jako puno busea na oktoberfest!!! reko je da su jedva danas popunili sve redovne linije  ;)

hochdecker

na liniji za  šibenik neo trendliner 128 danas u 9.30

Slavuj

danas sam jos cuo od onog vozaca da je Samoborček kupio 2 nove automatske mašine za pranje autobusa. kaze da peru i sajbe sam ma sve i da peru 6 autobusa u sat vremena!!! kaze da ce je iduci tjedan sastavljat kad ce bit lijepse vrijeme jer nemogu sad par dana imat zmazane buseve. e da i ak netko nije znao Samoborcekovi busevi se peru 2 puta na dan  :o i iz unutra i iz vana  :o. zato i jesu uvijek onako lijepi  ;)

busfan

Citat: goranxxx  u Rujan 26, 2008, 14:04:23
Danas na liniji za Dubrovnik u 22.30 prometuje Temsa Opalin gb.101, pa ak neko bude u blizini AK Zagreb bilo bi lijepo da ju uslika jer ovo je dosad
Koliko je bilo putnika, jesu li mogli svi naci mjesto?

goranxxx

Citat: busfan  u Rujan 26, 2008, 18:46:17
Citat: goranxxx  u Rujan 26, 2008, 14:04:23
Koliko je bilo putnika, jesu li mogli svi naci mjesto?
Malo bolje pročitaj! Tek ide na liniju!
A i vjerojatno ide kao dodatni autobus jer se zna desiti da je polazak prenatrpan ???
SETRA 417 HDH

Ivan1983

Nejde kao dodatni autobus,nego nemaju veliki bus za poslat pa mora iči mali ;)

busfan

Citat: Zetovac  u Rujan 26, 2008, 19:09:08
Nejde kao dodatni autobus,nego nemaju veliki bus za poslat pa mora iči mali ;)
Shvati sam ;) Pitam da li imaju putnika za veliki bus, a moraju poslat mali?
Stipe je negdje slikao Citylinera praznog