Kako jedan čovjek može zaustaviti njih 200

Autor STIB, Listopad 03, 2008, 20:50:24

421

Citat: Shole  u Siječanj 04, 2010, 20:47:44
A jesu nesnalažljivi, šta ga nisu zatvorili.  Vidi šta naši kolege naprave:

Citat: ikar  u Srpanj 10, 2009, 17:18:08
Mislim da svejedno neće bit problem zaključit tko je vozio bus u sredini koji je namjerno tu parkiran jedno 15 minuta....

Da, Shole, a ova Stibova slika to potvrđuje!Cacciamali vozi na penzionerskoj liniji, a voze ga većinom oni koji su pri kraju radnog staža-dakle neće se zamijerati ili se stavljati u poziciju da mogu dobiti batine .Zato radije  čekaju( kao i ovaj kolega) jer je vozno vrijeme tako podešeno da ima više stajanja od vožnje.Ovi iza sa zglobnim imaju "nabrijano" vrijeme pa i da hoće , ne mogu pomoći u zagrađivanju. A o kolegijalnosti bi se dalo podosta pričati, samo jedna još jedna stvar: nije baš  isto uspoređivati RI i ZG!!I skoro sam zaboravio policiju: slabo "dišu" po tom pitanju i nisu baš brzi kad treba pomoći JP i vozačima buseva.Osobno sam na tragu kako rade kolege iz ST (kako je opisao maky)
uz dopunu: ciljam vrata busa na sredinu automobila jer putnici imaju mogućnost izbora: prema prednjem dijelu vozila uz retrovizor ili  stražnje dijelu.E sad ako retrovizor popusti...Bitno mi je da sam postupio prema Pravilniku koji kaže :"prednjim dijelom autobusa u ravnini s stajališnom oznakom". Kao što sokre kaže najveći problem je Avenue Mall i izmjena putnika na toj stanici, no snalazimo se kak znamo.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

221

Citat: STIB  u Siječanj 04, 2010, 20:37:57
Opet jedna scena s Kvatrića/Heinzelove.
U glavnoj ulozi:

Osoba koja misli da bus vozi kao u filmu Ko to tamo peva.
Tamo negdje po proplancima uz ovce.
Još bi nešto napisao ali bojim se kazne.  ;D ;D ;D ;D ;D

Shole

conecto

Citat: maky  u Siječanj 05, 2010, 17:43:16

A jednom prilikom  su trojica mladića izašla iz autobusa tako da su ravno s vrata skočili nogama na haubu auta pa s nje na trotoar...  ;D

Ovo je i meni jednom upalilo, samo nisu bila trojica već samo jedan!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Treba li uopće spomenuti stajalište Savska (ispred Vjesnikovog nebodera) na liniji 107?

STIB

Opet jedan primjer, ovaj put iz Domjanićeve, petak kasno popodne:
Najprije vozačica ovog auta stoji tako da autobus uopće ne može proći zbog stupića nasred ceste:

Nakon što se pomakla malo dalje, stiže i drugi bus koji doduše može proći, ali samo tako da pređe preko pune crte.

Tko bi bio kriv da se u tom trenutku nešto dogodilo? ::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Shole

Ko ?  pa naravno da vozač autobusa.  Nije prilagodio svoje kretanje uvijetima na cesti

tamlover

Isti auto tako je smetao u Domjanićevoj u srijedu ujutro.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Man lion's coach

Ocito je onda da "snage reda" nerade svoj posao

conecto

A GDJE JE POANTA?

Tomek

Stajalište poslije Rotora, stiže ZET-ov Citaro G na 109 i nemože se zaustaviti na svojem stajalištu budući da su na njemu kombi, katni bus i auto -- Citaro staje na svojoj traci ultraprometne Avenije Dubrovnik

conecto

Sad dobivamo razne štandove i po terminalima. A kad gazda dođe do štanda onda to izgleda ovako - parkiran auto usred izlaznog stajališta koje je i ovako često nedovoljne dužine samo za autobuse i još k tome u suprotnom smjeru. Nitko mu i ne pokušava ništa reći, ako bi to netko pokušao vjerojatno bi uslijedila bujica riječi koliko on plaća za taj svoj štand (iako je sigurno bolje pitanje kako je uopće uspio dobiti štand na terminalu). Da je barem dovezao robu (mada ni to nije opravdanje), jednostavno je samo došao obići štand. No jasno, sve je po propisu jer je gazda uključio sva 4 žmigavca, osim toga i farove, pa čak i maglenke.

A GDJE JE POANTA?

conecto

Nakon što smo upoznali gazdu s terminala Dubec, evo i njegovog kolege iz Dubrave. Svaka sličnost (ni)je slučajna!

A GDJE JE POANTA?

FitzTN

A di da ljudi stanu? Na Mars? Da je stao na pješački smetao bi definitivno više ???

conecto

Citat: FitzTN  u Svibanj 20, 2010, 14:28:38
A di da ljudi stanu? Na Mars? Da je stao na pješački smetao bi definitivno više ???

A di da ljudi izađu iz busa na terminalu s kojeg vozi 10-ak ZET-ovih linija i još tu stoje međugradski busevi? I još je malo iza dio u zavoju pa bus cijelom duljinom niti ne može stati do nogostupa.
Kad bi npr. stao na onaj išarani dio na sredini ipak bi trebao prenijeti par gajbi 10-ak metara dalje, ali velik je to posao, ipak treba istovarit tog Peugeota...
A GDJE JE POANTA?