Irisbus Citelis CNG

Autor kekobus, Ožujak 12, 2009, 14:03:33

Spiker

Za snagu motora nisam siguran.
Navodno je sve isto samo je stvar programa u računalu. Stave drugu mapu i ima veću snagu.
Ovisno o tržištu i zahtjevu korisnika.

conecto

Citelisi (1 solo i 1 zglobni) viđeni iza 16 h na naplatnim kućicama Lučko (nisam ja vidio ali sigurno je tako)!
Navodno poslije toga su išli u Radničku na tenkiranje, a poslije....?
Vjerojatno Jankomir, ali svakako oni su u Zagrebu!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Portos

Citat: conecto  u Travanj 01, 2009, 18:33:50
Citelisi (1 solo i 1 zglobni) viđeni iza 16 h na naplatnim kućicama Lučko (nisam ja vidio ali sigurno je tako)!
Navodno poslije toga su išli u Radničku na tenkiranje, a poslije....?
Vjerojatno Jankomir, ali svakako oni su u Zagrebu!
STIB u 15.50h javio ničeg plavog u punionici
Tomek javio u 16.40h da su viđeni kod Lučkog, ja javio STIB-u i 421, 421 javio Kekobusu. Ivana pokupio na Aleju Bologne oko 17h. Kekobus nas dočekao oko 17.30h kod punionice. Čekali do 18h. Do 18h nisu došli u APD a najavljeno je da će prenoćiti tamo. Ivan i ja bili u carinarnici Jankomir do 18.50h tamo nisu.
Traže se 2 Iveco Citelis CNG 12 i 18m dužine...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

conecto

Sorry, Tomeku sam ja javio odmah, u Lučkom su ziher viđeni, kam su onda otišli...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Spiker

Dubrava, Jankomir, Dubrava......

Portos

Viđeni jučer u 16.45h na križanju Škorpikove i Kovinske. Da li su prenoćili u APP?

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Citat: Portos  u Travanj 02, 2009, 07:03:11
Viđeni jučer u 16.45h na križanju Škorpikove i Kovinske. Da li su prenoćili u APP?
Nevjerojatno, onda bismo ih za par minuta ulovili da smo ostali gdje smo bili, a ne da smo ih ganjali gradom... Čudesnih li putova. ???

Spiker

Prespavali su na Jankomiru.
Kad obave carinjenje, idu na punjenje u plinaru i onda u Dubravu....

Portos

Citat: Boniing  u Travanj 02, 2009, 10:06:21
Prespavali su na Jankomiru.
Kad obave carinjenje, idu na punjenje u plinaru i onda u Dubravu....
A gdje su bili između 16.45 i 18.50h? Negdje parkirani a vozači & pratnja negdje na gablecu >:(

Portos

Ivan javlja iz carinarnice Jankomir da su Citelisi tamo!!!

Portos

Jesu JESUUU

I, Kekobus? Koja je nagrada?  ;D

kekobus

Dogovorit ćemo se, ljudi smo, zar ne  ::|

Ivan

:P ;D Moje su prve, ja sam slikao ranije... ;D
Samo nećete ih moći vidjeti do otprilike 19:30...

Doduše, nećete vidjeti ništa novo u usporedbi sa Portosovima, nije baš neki dan za previše dobre fotke, a i ovi su prljavi od puta... :)

shef

Opaaa...obojana plastika oko farova, to nije baš čest slučaj.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Evo, bio sam i ja malo prije ih pogledati i mogu reći da su ostavili pozitivan dojam na mene.
Djeluju pogotovo iznutra sirovije od Merđe i MAN-a, ali sve ukupno baš su fora. Unutrašnjost je više gradska, manje sjedala koliko mi se čini nego Švabe, prolaz između sjedala puno širi. Vozačka kabina djeluje malo uže, ali o tom ćemo čuti mišljenje naših vozača.
Vozio sam se u zglobnom u Pragu i bio sam uduševljen koliko je bio u dobrom stanju i djelovao kvalitetno unutra, no taj je bio češki, no nadam se da se i Talijana neće puno razlikovati.
Uglavnom dobrodošla novost u moru MAN-ova i Mercedesa koje imamo i koji su super, ali ipak treba i druge mogućnosti vidjeti. Još da i natječaj u Gorici nije propao pa da su Volvači vozili tamo,eh, tada bi tek bilo sve savršeno, no Merđo i MAN su izgleda ipak premočni da si tako nešto dopuste.